• ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ AKRIMAN
 • ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
 • SeaAccess
l

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

εμπόριο ανελκυστήρων

Η AkriMan δραστηριοποιείται για περισσότερο από 50 χρόνια στους ανελκυστήρες και στα ανυψωτικά μηχανήματα.

Tο 1994 η εταιρία ξεκινά μια σημαντική συνεργασία αντιπροσωπεύοντας το γνωστό Ιταλικό εργοστάσιο κατασκευής υδραυλικών ανελκυστήρων Start Elevator, και η γκάμα των προϊόντων διευρύνεται με τους οδηγούς (ράγες) ανελκυστήρων Marazzi, καθώς και μηχανές ανελκυστήρων και συρματόσχοινα Ιταλίας, εύκαμπτα καλώδια καθώς επίσης και άλλα προϊόντα γνωστών οίκων του εξωτερικού.

 • Read more

  Το 1996 η εταιρεία μετεγκαθίσταται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, στην περιοχή Kωνσταντινοπολίτικα της Πυλαίας Θεσσαλονίκης με χώρους σχεδιασμού, παραγωγής, συναρμολόγησης και αποθήκευσης των προϊόντων της.

  1

  Το 2013 η εταιρία προχωρά στο σχεδιασμό και κατασκευή των δικών της συστημάτων ανελκυστήρων χωρίς μηχανοστάσιο (Mrl) με την χρήση μηχανών χωρίς μειωτήρα (Gearless) και ιμάντων, τα οποία χαρακτηρίζονται για την αθόρυβη λειτουργία τους και την υψηλή ενεργειακή τους απόδοση.

  1

  Το 2015 η εταιρία ολοκλήρωσε το σχεδιασμό και την κατασκευή του SeaAccess, ενός αυτοκινούμενου διαδρόμου για την πρόσβαση Ατόμων Με Κινητικά Προβλήματα στην παραλία για κολύμβηση. Το SeaAccess είναι ένα καινοτόμο μηχάνημα που διευκολύνει την πρόσβαση των ατόμων είτε ΑμεΑ, είτε με κινητική αναπηρία στη θάλασσα, στο πλαίσιο της πολιτικής των ολοκληρωμένων, προσβάσιμων, θαλάσσιων, τουριστικών προορισμών, και καθιστά τον προσβάσιμο τουρισμό πραγματικότητα για όλους.

  1

  Στην εταιρεία έχει σωρευτεί πολύχρονη και εξειδικευμένη εμπειρία που πλέον περνάει στην τρίτη κατά σειρά γενιά που αναπτύσσει νέα καινοτόμα προϊόντα, πέραν του χώρου των ανελκυστήρων (ασανσέρ), όπως μηχανήματα αυτόνομης πρόσβασης ΑμεΑ στη θάλασσα (SeaAccess), εξειδικευμένες εφαρμογές τηλεμετρίας καθώς επίσης και δομές για ολοκληρωμένη αλυσίδα προσβασιμότητας στη θάλασσα για τα ΑμεΑ.

  1

  Στη διαδρομή των 50 χρόνων και με περισσότερα από 7.000 ανελκυστήρες και συστήματα μεταφοράς ατόμων σε λειτουργία, η ΑkriΜan παρέχει συνεχή τεχνική υποστήριξη στη συντήρηση και λειτουργία των μηχανημάτων που προσφέρει δημιουργώντας σταθερές και μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της.


ΠΡΟΪΌΝΤΑ AKRIMAN//


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ1

Έμβολα

View more
2

Αντλίες

View more
3

Μηχανές Ανελκυστήρων

View more
5

Οδηγοί Ανελκυστήρων

View more
6

Αυτόματες Πόρτες

View more
7

Συστήματα Ιμάντων - MRL

View more
8

SeaAccess

View more

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ //


SeaAccess - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

SeaAccess


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ AKRIMAN //


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ1
2
3

50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
I agree with the Terms and conditions and the Privacy policy

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο τα cookies είναι ενεργοποιημένα.