• ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΗΝ AKRIMAN
 • ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ
 • SeaAccess
l

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ & ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

εμπόριο ανελκυστήρων

Η AkriMan δραστηριοποιείται για περισσότερο από 50 χρόνια στους ανελκυστήρες και στα ανυψωτικά μηχανήματα.

Tο 1994 η εταιρία ξεκινά μια σημαντική συνεργασία αντιπροσωπεύοντας το γνωστό Ιταλικό εργοστάσιο κατασκευής υδραυλικών ανελκυστήρων Start Elevator ενώ η γκάμα των προϊόντων της διευρύνεται επιπλέον με τους οδηγούς (ράγες) ανελκυστήρων Marazzi, μηχανές ανελκυστήρων και συρματόσχοινα Ιταλίας, εύκαμπτα καλώδια καθώς επίσης και άλλα προϊόντα γνωστών οίκων του εξωτερικού.

Το 1996 η εταιρία μετεγκαθίσταται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή Kωνσταντινοπολίτικα της Πυλαίας Θεσσαλονίκης με χώρους σχεδιασμού, παραγωγής, συναρμολόγησης και αποθήκευσης των προϊόντων της.

 • Read more

  Το 2013 η εταιρία προχωρά στο σχεδιασμό και κατασκευή των δικών της συστημάτων ανελκυστήρων χωρίς μηχανοστάσιο (MRL) με τη χρήση μηχανών χωρίς μειωτήρα (Gearless) και ιμάντων, τα οποία χαρακτηρίζονται για την αθόρυβη λειτουργία τους και την υψηλή ενεργειακή τους απόδοση.

  Η πολυετής εξειδικευμένη εμπειρία της εταιρίας που περνάει πλέον στην τρίτη κατά σειρά γενιά, εστιάζει και στην ανάπτυξη νέων πρωτοποριακών προϊόντων, πέραν του χώρου των ανελκυστήρων (ασανσέρ), όπως μηχανισμοί αυτόνομης πρόσβασης ατόμων με κινητικές δυσκολίες στη θάλασσα (SeaAccess), εξειδικευμένες εφαρμογές τηλεμετρίας καθώς επίσης και συμπληρωματικές υποδομές που ολοκληρώνουν την αλυσίδα προσβασιμότητας των ατόμων με κινητικά προβλήματα στην παραλία και τη θάλασσα.

  Πιο συγκεκριμένα, το 2015 η εταιρία ολοκλήρωσε το σχεδιασμό και την κατασκευή του SeaAccess, ενός τηλεκινούμενου πτυσσόμενου διαδρόμου για την πρόσβαση Ατόμων Με Κινητικά Προβλήματα στη θάλασσα. Το SeaAccess είναι ένας καινοτόμος μηχανισμός που μεταφέρει με ασφάλεια και άνεση ΑμεΑ και γενικότερα άτομα με κινητικές δυσκολίες από την ακτή στη θάλασσα για κολύμβηση καθιστώντας τον προσβάσιμο τουρισμό πραγματικότητα για όλους.

  Στη διαδρομή των 50 χρόνων και με περισσότερους από 7.000 ανελκυστήρες και συστήματα μεταφοράς ατόμων σε λειτουργία, η ΑkriΜan παρέχει συνεχή τεχνική υποστήριξη για τη συντήρηση και λειτουργία των μηχανισμών που προσφέρει δημιουργώντας σταθερές και μακρόχρονες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της.


ΠΡΟΪΌΝΤΑ AKRIMAN//


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ1

Έμβολα

View more
2

Αντλίες

View more
3

Μηχανές Ανελκυστήρων

View more
5

Οδηγοί Ανελκυστήρων

View more
6

Αυτόματες Πόρτες

View more
7

Συστήματα Ιμάντων - MRL

View more
8

SeaAccess

View more

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ //


SeaAccess - ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ - ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

SeaAccess


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ AKRIMAN //


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ1
2
3

50 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Ενεργοποιήστε τη Javascript για να υποβάλετε αυτήν τη φόρμα